Tervetuloa varaamaan aikoja vaivattomasti! Tiedustelethan erikoistöistä puhelimitse: hiustenpidennykset, hääkampaukset, suuremmat värimuutostyöt, ilta- ja lauantaiajat. Aikojen peruutus ja siirto vain puhelimitse. Peruuttamattomasta ajasta perimme 70 % palvelun hinnasta. Huom! Peruutus tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa.

Parturi-Kampaamo Leikkaamo - Pitkänsillankatu 37, 67100 Kokkola - Puh: 040 590 34 90 - http://leikkaamo.net

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään:
Facebookilla

Huom! Käytämme tietojasi ainoastaan tunnistautumiseen.

Ajanvarausjärjestelmän käyttö edellyttää henkilötietojesi automaattista käsittelyä ja tietojen tallennusta asiakasrekisteriimme. EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste


Rekisterinpitäjä
Parturi-Kampaamo Leikkaamo


Henkilötietojen käsittelijä
Audiowig / Varauksesi.fi
Mustarastaankatu 5
26510 Rauma
y-tunnus: 2140456-5


Henkilötietojen käsittelyn yhteyshenkilö
Ville Eriksson / ville.eriksson@varauksesi.fi


Henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoitus
Keräämme henkilötietoja rekisterinpitäjän (jäljempänä yritys) asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on käyttäjän ja yrityksen välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi varata aikoja Varauksesi.fi-palvelun kautta jos et anna henkilötietojasi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Henkilötiedot yhdistetään yritykseltä varattavaan palveluun ja ajankohtaan jonka olet varaamassa. Yrityksen työntekijä jolta varaat aikaa näkee varauksen kalenterinäkymässä varaamasi palvelun yhteydessä. Yrityksen työntekijä voi tarkastella aiempia henkilötietoihisi liittyviä omalta yritykseltään tehtyjä ajanvarauksia.

Henkilötietoja saatetaan käyttää markkinointiin yrityksen toimesta jolle varaat aikaa. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin suostumus. Emme tee sinua koskevia profilointeja tai automaattisia päätöksiä.


Henkilötietojasi vastaanottavat

  • sinä itse
  • rekisterinpitäjä
  • henkilötietojen käsittelijä
  • Mandrill-sähköpostinvälityspalvelu (varausvahvistukset)

Yritys jolta varaat aikaa on velvollinen pyytämään sinulta erikseen suostumuksen mikäli henkilötietojasi välitetään jollekin muulle kuin edellä mainituille osapuolelle. Henkilötietojen käsittelijän tarjoama tietojärjestelmä on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää yrityksen työntekijöiltä henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja kirjautumista.


Henkilötietojesi säilytysaika
Henkilötietojen käsittelijä säilyttää tietojasi varausjärjestelmässämme viiden vuoden ajan viimeisen ajanvarauksesi jälkeen. Mikäli teet uuden ajanvarauksen, alkaa tämän ajan laskenta alusta. Yrityksen tulee säilyttävät henkilötietojasi sähköpostiarkistossa korkeintaan seitsemän vuoden ajan. Mikäli teet uuden ajanvarauksen, alkaa tämän ajan laskenta alusta. Yritys jolta varaat aikaa on velvollinen pyytämään sinulta erikseen suostumuksen mikäli se säilyttää henkilötietojasi pidempään tai jossakin muussa arkistosta.


Sinulla on seuraavat oikeudet

  • Oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot ja ajanvaraukset
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • Oikeus vastustaa käsittelyä
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on oikeus tulla unohdetuksi vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.


        OK