Rekisteröidy Varauksesi.fi-palveluun

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään, paina Rekisteröidy ja paina sähköpostiisi saapuvaa linkkiä.

Huom! Jos sinulla on Facebook-tunnukset, sinun ei tarvitse rekisteröityä.
Kirjaudu sisään Facebook-tunnuksilla täällä

Unohtuiko salasanasi? Voit vaihtaa sen syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja painamalla rekisteröidy! • Tietosuojaseloste


  Rekisterinpitäjä


  Henkilötietojen käsittelijä
  Audiowig / Varauksesi.fi
  Mustarastaankatu 5
  26510 Rauma
  y-tunnus: 2140456-5


  Henkilötietojen käsittelyn yhteyshenkilö
  Ville Eriksson / ville.eriksson@varauksesi.fi


  Henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoitus
  Keräämme henkilötietoja rekisterinpitäjän (jäljempänä yritys) asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on käyttäjän ja yrityksen välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi varata aikoja Varauksesi.fi-palvelun kautta jos et anna henkilötietojasi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

  Henkilötiedot yhdistetään yritykseltä varattavaan palveluun ja ajankohtaan jonka olet varaamassa. Yrityksen työntekijä jolta varaat aikaa näkee varauksen kalenterinäkymässä varaamasi palvelun yhteydessä. Yrityksen työntekijä voi tarkastella aiempia henkilötietoihisi liittyviä omalta yritykseltään tehtyjä ajanvarauksia.

  Henkilötietoja saatetaan käyttää markkinointiin yrityksen toimesta jolle varaat aikaa. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin suostumus. Emme tee sinua koskevia profilointeja tai automaattisia päätöksiä.


  Henkilötietojasi vastaanottavat

  • sinä itse
  • rekisterinpitäjä
  • henkilötietojen käsittelijä
  • Mandrill-sähköpostinvälityspalvelu (varausvahvistukset)

  Yritys jolta varaat aikaa on velvollinen pyytämään sinulta erikseen suostumuksen mikäli henkilötietojasi välitetään jollekin muulle kuin edellä mainituille osapuolelle. Henkilötietojen käsittelijän tarjoama tietojärjestelmä on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää yrityksen työntekijöiltä henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja kirjautumista.


  Henkilötietojesi säilytysaika
  Henkilötietojen käsittelijä säilyttää tietojasi varausjärjestelmässämme viiden vuoden ajan viimeisen ajanvarauksesi jälkeen. Mikäli teet uuden ajanvarauksen, alkaa tämän ajan laskenta alusta. Yrityksen tulee säilyttävät henkilötietojasi sähköpostiarkistossa korkeintaan seitsemän vuoden ajan. Mikäli teet uuden ajanvarauksen, alkaa tämän ajan laskenta alusta. Yritys jolta varaat aikaa on velvollinen pyytämään sinulta erikseen suostumuksen mikäli se säilyttää henkilötietojasi pidempään tai jossakin muussa arkistosta.


  Sinulla on seuraavat oikeudet

  • Oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot ja ajanvaraukset
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • Oikeus vastustaa käsittelyä
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

  Huomioithan, että sinulla on oikeus tulla unohdetuksi vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.


  OK